Euromaster

www.euromaster.nl

 

Stichting wijkraad Helmond oost

www.swrho.nl

 

Tapijthal M. Thijssen

www.tapijthaltijssen.nl

 
 

Rabobank

www.rabobank.nl

 
 

Studio 29elf

studio-29-elf
Oog voor detail, daar ligt de kracht . Studio29elf is gespecialiseerd in online media . Of u nu toe bent aan een nieuwe website of u wilt graag uw gehele huisstijl vernieuwen, studio29elf verzorgt dit tot in de puntjes .
vernieuwen, studio29elf verzorgt dit tot in de puntjes .
Met een eigenwijze blik stellen zij in samenwerking met u een concept op . Als dit concept voldoet aan hetgeen wat u voor ogen heeft, wordt dit uitgewerkt tot de producten die u wenst .
 
 
 

Vertaalbureau Ad Hover

ad-hover
Als vertaalbureau leveren wij vertalingen en tekstcorrecties in bijna alle Europese talen, zowel aan bedrijven als particulieren. Op deze pagina’s informeren wij u zo uitgebreid en overzichtelijk mogelijk over de vertaaldiensten, werkwijze en tarieven.
 
  
 

Foto Meriam

foto-meriam
Bij Fotografie Meriam kun je kun je terecht voor alles wat met fotografie te maken heeft. Wij beschikken over moderne ontwikkel en afdruk- apparatuur waarbij je je filmpje of digitale foto’s binnen 1 uur kunt laten afdrukken. Heb je wat meer geduld dan kun je ook gebruik maken van de  dag- service of de voordelige budget print waarbij je je foto’s al voor  € 0,15 kunt laten afdrukken.  Fotografie  Misschien ken je ons vooral van de foto reportages gemaakt in onze ruime fotostudio. Hier maken  we foto’s van baby’s, newborn,kinderen, volwassenen, groepen, huisdieren en families.
Ook voor trouw reportages ben je bij ons aan het juiste adres. Iedere opdracht is weer een
uitdaging en zetten we ons voor 100% in om er een mooi resultaat van te maken.
 
 
 

Heidehof

dsc05552-met-tekstvoorbeeld
Gelegen in het landelijke Brabantse Someren-Heide vindt u “Heidehof”.
In het rond 1920 ontstane Someren-Heide, ook bekend als ” De Hei”, voelt eenieder zich op zijn gemak, het dorp heeft ca. 1500 inwoners. Wij, Familie Limpens, zijn sinds augustus 2001 uitbater van “Heidehof” en hebben reeds vele gasten mogen verwelkomen in ons sfeervolle restaurant,  feestzalen en in onze cafetaria.
Samen met  onze medewerkers proberen wij altijd het beste voor U te bieden; aankleding, bediening en uiteraard het eten en drinken worden tot in de puntjes verzorgd.
 
 
 
Goudsmid Remko
remco-goudsmid
Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van het grootste belang zijn. Ons hele team is toegewijd om aan uw behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen. We zouden de mogelijkheid om uw vertrouwen te winnen door u de beste service in deze branche
 
 
 
Tevco
tevco
Aluminium biedt vele mogelijkheden, zo ook voor dakgoten. De aluminium dakgoot kan aan verschillende soorten gebouwen gemonteerd worden, zowel aan agrarische stallen als in de industrie. Montage vindt plaats door middel van binnen- of buitenbeugels.
 
Aan het verbouwen? Maak het uzelf gemakkelijk en huur een container. De containers zijn geschikt voor puin, zand en andere afvalstoffen. Tevco levert op het tijdstip dat het voor u het best uitkomt en komt ze ook op het gewenste tijdstip ophalen. De container heeft een inhoud van 5 kubieke meter.
 
 
 
El Blanco
el-blanco
Carnaval.nu is gespecialiseerd in kwaliteitswerk carnavalskleding, bij ons vind je uitsluitend kleding van de allerhoogste kwaliteit. Of je nu een kostuum zoekt voor Carnaval, Halloween, De Toppers of voor een themafeest. Met meer dan 7.000 verschillende kostuums, accessoires en decoratieartikelen die veelal uit voorraad leverbaar zijn, is er bij Carnaval.nu voor ieder wat wils. Je kunt eenvoudig, online bestellen en wij bieden di- verse betaalmethodes aan waaronder: iDeal, PayPal en achteraf betalen op factuur. Bij besteding van €40,- of meer rekenen wij geen verzendkosten. Binnen 1-2 (werk)dagen na bestelling kun je de kleding thuis verwachten.
 
 
 
Giel`s Bloemenbotiek
giels-bloemenboetiek
Giel’s Bloemenboetiek, al ruim 30 jaar leverancier van kwaliteit, creativiteit en gezelligheid!
 
Op zoek naar een bloemtje voor u zelf, voor vrienden,voor op de werkplek, voor uw personeel of cliënten of voor een speciale gelegenheid. Het team van Giel’s Bloemenboetiek staat u voor u klaar om het bloemstuk, rouwwerk of bloemetje naar uw wens te maken, binnen of buiten(via Fleurop) Helmond.
 
Ook zijn wij gespecialiseerd in rouw en bruidswerk.
 
 
 
Verbakel
autoschade-verbakel
Autoschade Verbakel is een familiebedrijf dat al sinds 1983 bestaat.
 
In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een modern bedrijf met de nieuwste technieken op het gebied van autoschadeherstel. Het verspuiten van milieuvriendelijke (watergedragen)lakken (al sinds 2001) is daar een voorbeeld van. Wij hebben een bezetting van 3 personen die allround werkzaam zijn in het bedrijf , zodat wij efficiënt en met veel zorg een schade af kunnen handelen. Het bedrijf ziet er altijd verzorgd en goed georganiseerd uit.
 
 
 
Konings
konings
Verf en behang in iedere prijsklasse
Tenslotte nog even een misverstand uit de wereld helpen: ‘Een verfspeciaalzaak is duur’. Bezoek onze winkel en ervaar het tegendeel. Wij leveren verf en behang in iedere prijsklasse. Dus ook voor uw zoon of dochter die gaat studeren hebben wij mooie behangsoorten voor een leuke prijs en muurverf die wél goed dekt maar toch zeer voordelig is. Als u dan toch bij ons bent, kijk rustig de behangboeken door om een leuk behang uit te zoeken, wij hebben bijvoorbeeld ook fotobehang, of u leent de behangboeken om rustig thuis een behang uit te zoeken met de meest exclusieve behangsoorten voor een metamorfose van uw woonkamer. Overigens kiezen de meeste klanten voor de betere lakken en muurverven uit ons assortiment. Ze weten dat ze hiermee uiteindelijk voordeliger uit zijn. Voor de iets hogere prijs krijgt u een immers een langdurige en duurzamere bescherming.
 
 
 
Darkshop
darkshop
Darkshop.nl de online legerdump voor army, outdoor, security, biker, airsoft kleding en aanverwante artikelen.
 
Al ruim 8 jaar is onze legerdump met uitsluitend alleen nieuwe artikelen een begrip in Brabant en omstreken. Niet alleen kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week online een bestelling plaatsen, maar is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan de legerdump met een ruim assortiment aan artikelen.
 
 
 
zonwering expert
zonnewering
De showroom aan de Engelseweg 147 is een vertrouwd adres, de locatie waar Willem van Dijk bijna 30 jaar geleden begon.
De familie heeft in al die jaren een goede reputatie weten op te bouwen in de zonweringbranche.
 
Willem, Jeanne, Milan en Charlotte ontvangen de klanten graag in de onlangs verbouwde showroom aan de Engelseweg.
Zonwering en Rolluiken expert en Veranda Exclusieve zijn thuis op het gebied van veranda’s, zonweringen, rolluiken en voeren een zeer uitgebreide collectie in raamdecoraties zoals, rolgordijnen, vouwgordijnen, plissés, jaloezieën, horizontale en verticale lammellen, noem maar op.
 
 
 
Autobedrijf Kuijten
adaasdasdada
Autobedrijf Kuijten VOF is een familiebedrijf dat zich al 25 jaar gevestigd heeft aan de Churchill-laan 123-125 te Helmond. Wij zijn een Bovag gecertificeerd bedrijf en kenmerken ons door gediplomeerd personeel dat garant staat voor kwaliteit en service als het gaat om uw veiligheid op de weg. In onze werkplaats werken wij o.a. met geavanceerde Bosch diagnose-apparatuur.
 
 
 
Wilco Minten

wilco-minten

Sinds 2010 is mijn hobby Natuurfotografie, waarbij mijn interesse vooral uitgaat naar vogels. Deze interesse is ontstaan toen ik mijn eerste digitale spiegelreflexcamera kocht, een Sony A330 met een 200mm zoomlens. Paddenstoelen fotograferen was erg mooi maar snel ontdekte ik dat het hier maar over een korte periode van het jaar ging. Als stadsmens is de natuur een hele ontdekking. 
De eerste foto die ik maakte van een vogel was de grote bonte Specht maar wist ik veel, nog nooit gezien voorheen. De foto ging ik bekijken op de computer en de verslaving was begonnen. Hierdoor kreeg ik weer contact met een oud collega (Jos van de Kerkhof) http://josvandekerkhof.blogspot.nl/ waarvan ik wist dat hij al langer aan vogelfotografie deed. Door deze uit de hand gelopen hobby ben ik niet alleen een oud collega tegen gekomen maar ook veel andere geweldige fotografen
www.wmnatuurfotografie.nl

 
www.haptaria.com
haptaria
 
Graag willen wij onze te ontvangen gasten de openheid van het cafetaria laten zien, zo is er gekozen voor een open keuken en zorgen de grote ramen rondom het pand voor een heldere kijk op onze zaak. Met alle smaakervaringen die wij hebben meegenomen uit België gaan wij onze gasten verrassen met diverse nieuwe producten. Zo vindt u naast alle bekende snacks en de zelf gesneden verse frieten een uitgebreid aantal wereld hamburgers, tevens serveren wij speciale menu’s en kunt u ook terecht bij ons voor een betaalbaar vers getapt biertje.
 
 
 
 Jos van Heugten
jos-van-heugten
Gespecialiseerd in:
Het geheel begeleiden en verbouwen van uw badkamer met bijbehorende, accessoires onderhoudsabonnementen, ketelvernieuwing, centrale verwarming, installatietechniek,
stadsverwarming, zonne-energie boiler.
 
Openingstijden: Ma – Vr 8:00 – 17:00
zaterdag op afspraak
zondag gesloten
Tel: 0492-386100