Rekening Nr: NL30 RABO 0334 6453 44 Ten name FotografieclubHelmondoost


Stukadoorsbedrijf Anthony Smits uit Helmond is uw partner in alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden. 
Mijn carrièrre in het stukadoorsvak is in 1986 begonnen en in 2001 ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Mijn bedrijf is flexibel en modern en we hebben het stukadoorsambacht hoog in het vaandel staan. Bij mij komt kwaliteit in het stukadoorsvak op de eerste plaats.
 
Een tevreden klant is immers de beste reclame. Kijkt u eens rustig rond op de website en heeft u vragen neem dan contact met mij op.

Wellicht tot ziens,
Met vriendelijke groet,
 
Anthony Smits
Stukadoorsbedrijf Smits Helmond
Geysendorfferstraat 3
5703GA Helmond
0492-541027
info@​bloemen​tijd.nl
Openingstijden:
Ma 10:00 – 18:00
Di t/m Vr 09:00 – 18:00
Za 09:00 – 17:00autoschade-mosman.nl
www.unityeight.nl
 
 Vertaal bureau Ad Hover

www.vertaalbureauhover.nl

Tapijthal M. Thijssen

www.tapijthaltijssen.nl

 
 

Rabobank

www.rabobank.nl

 
 

Foto Meriam

foto-meriam
Bij Fotografie Meriam kun je kun je terecht voor alles wat met fotografie te maken heeft. Wij beschikken over moderne ontwikkel en afdruk- apparatuur waarbij je je filmpje of digitale foto’s binnen 1 uur kunt laten afdrukken. Heb je wat meer geduld dan kun je ook gebruik maken van de  dag- service of de voordelige budget print waarbij je je foto’s al voor  € 0,15 kunt laten afdrukken.  Fotografie  Misschien ken je ons vooral van de foto reportages gemaakt in onze ruime fotostudio. Hier maken  we foto’s van baby’s, newborn,kinderen, volwassenen, groepen, huisdieren en families.
Ook voor trouw reportages ben je bij ons aan het juiste adres. Iedere opdracht is weer een
uitdaging en zetten we ons voor 100% in om er een mooi resultaat van te maken.
 
 
 

Heidehof

dsc05552-met-tekstvoorbeeld
Gelegen in het landelijke Brabantse Someren-Heide vindt u “Heidehof”.
In het rond 1920 ontstane Someren-Heide, ook bekend als ” De Hei”, voelt eenieder zich op zijn gemak, het dorp heeft ca. 1500 inwoners. Wij, Familie Limpens, zijn sinds augustus 2001 uitbater van “Heidehof” en hebben reeds vele gasten mogen verwelkomen in ons sfeervolle restaurant,  feestzalen en in onze cafetaria.
Samen met  onze medewerkers proberen wij altijd het beste voor U te bieden; aankleding, bediening en uiteraard het eten en drinken worden tot in de puntjes verzorgd.
 
 
 
Goudsmid Remko
remco-goudsmid
Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van het grootste belang zijn. Ons hele team is toegewijd om aan uw behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen. We zouden de mogelijkheid om uw vertrouwen te winnen door u de beste service in deze branche
 
 
  
 
El Blanco
el-blanco
Carnaval.nu is gespecialiseerd in kwaliteitswerk carnavalskleding, bij ons vind je uitsluitend kleding van de allerhoogste kwaliteit. Of je nu een kostuum zoekt voor Carnaval, Halloween, De Toppers of voor een themafeest. Met meer dan 7.000 verschillende kostuums, accessoires en decoratieartikelen die veelal uit voorraad leverbaar zijn, is er bij Carnaval.nu voor ieder wat wils. Je kunt eenvoudig, online bestellen en wij bieden di- verse betaalmethodes aan waaronder: iDeal, PayPal en achteraf betalen op factuur. Bij besteding van €40,- of meer rekenen wij geen verzendkosten. Binnen 1-2 (werk)dagen na bestelling kun je de kleding thuis verwachten.
 
 
 
 

 

  
 
Konings
konings
Verf en behang in iedere prijsklasse
Tenslotte nog even een misverstand uit de wereld helpen: ‘Een verfspeciaalzaak is duur’. Bezoek onze winkel en ervaar het tegendeel. Wij leveren verf en behang in iedere prijsklasse. Dus ook voor uw zoon of dochter die gaat studeren hebben wij mooie behangsoorten voor een leuke prijs en muurverf die wél goed dekt maar toch zeer voordelig is. Als u dan toch bij ons bent, kijk rustig de behangboeken door om een leuk behang uit te zoeken, wij hebben bijvoorbeeld ook fotobehang, of u leent de behangboeken om rustig thuis een behang uit te zoeken met de meest exclusieve behangsoorten voor een metamorfose van uw woonkamer. Overigens kiezen de meeste klanten voor de betere lakken en muurverven uit ons assortiment. Ze weten dat ze hiermee uiteindelijk voordeliger uit zijn. 
 
 
Autobedrijf Kuijten
adaasdasdada
Autobedrijf Kuijten VOF is een familiebedrijf dat zich al 25 jaar gevestigd heeft aan de Churchill-laan 123-125 te Helmond. Wij zijn een Bovag gecertificeerd bedrijf en kenmerken ons door gediplomeerd personeel dat garant staat voor kwaliteit en service als het gaat om uw veiligheid op de weg. In onze werkplaats werken wij o.a. met geavanceerde Bosch diagnose-apparatuur.
 
 
  
 
 Jos van Heugten

Uw installatie expert in Helmond en omstreken!Ons in Helmond gevestigde installatiebedrijf specialiseert zich in CV-techniek en sanitair. Ons familiebedrijf, werd opgericht in 1982 en heeft in de loop der jaren de nodige kennis, ervaring en expertise verworven. Of u nu een betrouwbare installateur zoekt voor uw centrale verwarming of stadsverwarming, of een deskundige partner voor uw badkamer renovatie.

U bent bij ons op het juiste adres.

WWW.JOSVANHEUGTEN.NL

 

Professionals in bloemen Tel.0492-523552 Winkelcentrum De Bus Helmond